1. 教育局宣布全港學校最早在三月十六日復課
    教育局宣布,根據疫情的最新發展,全港學校(包括幼稚園、小學、中學、特殊學校及提供非正規課程的私立學校)最早會在三月十六日復課,但仍待進一步評估。
    EDB announces class resumption on March 16 the earliest
    The Education Bureau (EDB) announced that due to the latest epidemic development, all schools in Hong Kong (including kindergartens, primary schools, secondary schools, special schools and private schools offering non-formal curriculum) would resume classes on March 16 the earliest pending further assessment.

最後更新:2020-02-17